FARMSTAY UNIK DALAM KEBUN DI KEDAH!

 Hotel/Resort/Homestay / Posted 10 months ago by hartanahmelayu / 75 views

Kalau korang balik kampung area Kedah tu, boleh try stay semalam dua dekat Homestay Unik dalam Kebun dekat Farmstay Relau ni.

Kawasan farmstay ni baru je beberapa bulan lepas dibuka untuk kita stay. Dan ianya terletak di sebalik bukit. Pemandangan memang cantik yakmat!

‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Best gileer dapat rasa suasana kampung dengan kebun buah²an dan sayur²an yang ada. Memang sesuai lah dengan nama FARMstay tu kan. 😍

‍‍‍‍‍‍ ‍‍
Kolam renang yang disediakan, dibuka juga untuk orang awam tanpa perlu menginap dengan bayaran. Tapi yang datang jauh² tu boleh ambik Homestay untuk percutian yang lebih bermakna.

‍‍‍‍‍‍
Ruang homestay luas, dan banyak aktiviti boleh dibuat. Jadi sangat sesuai untuk korang yang tengah cari tempat nak buat Family Day area Kedah.

‍‍‍‍‍‍ ‍‍
FB: Farmstay Relau
WhatsApp/Booking: 0124580853 / 0174958465

‍‍‍

Contact details

Lot 1014 Kampung Paya Semambu Relau 34950 Bandar Baharu Kedah34950 0124580853 hartanahmelayu@gmail.com https://www.facebook.com/farmstayrelau/

Contact this listing owner