Susu Kolostrum dan TruCalsium C2Joy

 Kesihatan / Posted 10 months ago by Hasrol Abd Talib / 67 views

MYR 120.00

Walaupun pasaran susu C2Joy baru di Malaysia, sebenarnya ia telah dikenali lebih 9thn di Indonesia sehinggakan banyak hospital di sana yg mengesyorkan susu C2Joy kpd pesakit mereka terutama utk masalah denggi(hanya 6 sachet dah blh nampak kesan😍😍😍

susu kolostrum pelbagai manfaatπŸ‘πŸ‘πŸ‘

Antara testimoni menarik daripada pengguna susu C2JoyπŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯

😍 Kanak-kanak ada masalah membuang air besar, cuba SEPARUH sachet dah boleh membuang. Ini mmg berkesan..

😍Pesakit strok muka amal susu C2Joy lepas 14hari dah beransur pulih

😍K.Nor, turun 20kg lepas minum selama 2minggu!!!

😍 Pn. Anna Kay, cyst hilang selepas minum 4 sachet susu C2Joy!!!

😍 Seorang Makcik, mempunyai ketumbuhan yg sudah bertahun2 di dlm perut, selepas minum susu C2Joy ketumbuhan mengecut, perut pun tak keras seperti biasa..doktor beritahu tak perlu operate!!!

😍 Pesakit kanser payudara, lepas amalkan sekotak susu C2Joy, kanser hilang.. Subhanallah, luar biasa..terus berangkat umrah selepas 3thn berhajat nak ke sana..Alhamdulillah..

😍 Pesakit kanser otak, selepas amalkan susu C2Joy, badan bertambah sihat, makan bertambah selera & muntah pun berkurang!!!

😍Nenek umur 84thn, selalu sakit lutut, sekarang dah tak perlu pakai tongkat apabila berjalan!!!

😍 Seorang makcik, dari kencing manis 14 turun kpd 5.8 selepas ambil 6 sachet susu C2Joy!!!

😍 Mak kpd kawan Pn. Yana, mengalami strok dah lama, minum baru 4 sachet susu C2Joy hanya menggunakan straw..dah blh angkat & genggam tangan..berat juga turun 7kg selepas minum sekotak C2Joy

😍 Ibu Pn.Akma, alami strok, selepas amalkan sekotak susu C2Joy dah boleh berjalan tanpa bantuan!!!

😍 Seorang pemuda alami kemalangan menyebabkan remuk peha & tunggu utk operation, hanya minum 3 sachet dah nampak perubahan..luka kemalangan kering

😍 Seorang ibu, menyusukan anak merasakan badan lebih ringan, perut kurang sebu, susu pun lebih pekat..alhamdulillah

😍 Seorang pakcik baru try 1 sachet dah rasa perubahan..sakit2 badan &  pinggang hilang..terus order lagi!!!

😍 Seorang pesakit kencing manis, darah tinggi & tiroid, badan sgt cepat letih..letih yang melampau sehinggakan terpaksa bangun seawal 4/5 pagi hanya utk minum Milo+susu & mkn roti..kadang2 bila terlalu letih, akan muntah & hanya mampu makan bubur nasi sahaja..tetapi selepas amalkan susu C2Joy, badan lebih bertenaga, glucose maintain 8/9 & darah tinggi turun

😍Masalah sakit lutut dah 3thn, selepas amalkan 6 sachet susu C2Joy dah blh solat tanpa guna kerusi

😍 Masalah ekzema pada kulit baby hilang dlm masa seminggu!!!

😍 Senggugut hilang, period lancar lepas amalkan 5 sachet!!!

😍 Fibroid mula mengecut lepas amalkan 6 sachet susu C2Joy!!!

😍4tahun tak blh melihat, lepas amalkan 3kotak susu C2joy dah boleh melihat kembali

😍bertahun-tahun alami batuk kering, skrg dah hilang batuk lepas amalkan susu C2Joy

Ini hanya sebahagian testimoni yang sempat saya tulis, ada banyak lagi testimoni yang ada..

Susu C2Joy sesuai utk seisi keluarga..susu kolostrum & kalsium pada harga mampu milik tetapi banyak manfaatnya😍😍😍

*TruCal* di dalam *C2Joy* mengandungi:
1. *Kalsium*
2. *Fosforus*
3. *Magnesium*
4. *Potassium*
5. *Zinc*
6. *Copper*
7. *Iron*

*99.9%* menyamai komposisi tulang manusia. Jadi minumlah *C2Joy* untuk tulang yang sihat. *Kolostrum* pula untuk tingkatkan *imunisasi* tubuh kita.

* Klinik dan farmasi di Malaysia pun dah mula jual susu C2Joy kedai2 jamu jua dah mula intai2 nak stok susu c2joy niπŸ˜…
dan makin hari makin ramai yg nak jadi agen.ni

sapo2 nampak peluang pm sy segera…
www.wasap.my/60193461436/C2Joy

Web promosi πŸ‘‰ sususihat.com/hasrolabdtalib

Doktor & pakar bedah pun dah mula buat bisnes C2Joy. Pendapatan bisnes yg blh diwariskan tanpa perlu ‘maintain’ bulanan..modal yang sgt rendah!!!..Untung runcit yg tinggi!!!

Contact details

Km 75 Jalan Kasa Heights 15, Taman Kasa Heights, Alor Gajah78000 0193461436 hasrolabdtalib@gmail.com http://Www.sususihat.com/hasrolabdtalib

Contact this listing owner